massage algemeen

Wat voor effect heeft massage in het algemeen 

 
Het masseren van de huid en spieren met een warme massageolie heeft een gezond en ontspannend effect op zowel het lichaam als de geest. Als men last heeft van onrust/piekeren of slecht slapen heeft een massage een rustgevend effect en bevordert het een goede nachtrust.
Ook als iemand depressieve klachten heeft, worden deze minder.
 
De spieren komen in een betere conditie, ook bij mensen “op leeftijd”. Omdat de spieren in een betere conditie komen heeft dit weer een positief effect op de gewrichten en de houding, wat weer andere klachten kan verminderen, wegnemen of voorkomen.
 
Massage bevordert het zenuwstelsel positief waardoor alle stofwisselingsprocessen die nodig zijn in het lichaam, beter gaan werken.
 
Massage werkt pijnverminderend bij reumatische klachten en werkt herstellend zoals bijvoorbeeld bij spieratrofie. Daarnaast geeft massage een bloedsuiker verlagend resultaat. Dit alles is wetenschappelijk onderzocht en aangetoond.
 
Massage werkt herstelbevorderend voor het lichaam, en daarom is dit een preventieve basis voor een gezond, verantwoord en prettig bezig zijn. Dit geldt op het werk, op sportgebied alsook voor je dagelijkse bezigheden.
 

massagebed-4106

free joomla templatesjoomla templates

U bent van harte welkom om uw VVV cadeaubonnen te besteden aan een massage.

Als sponsor van de supportersvereniging Willem II zorgt Van Helden Massage ervoor dat ook de supporters van Willem II in vorm blijven. 

2020 © Van Helden Massage